België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
-
Desso & EX for Home AA08 7322-643
Kamerbreed tapijt | Vloerkleden op maat

Desso & Ex - Desso & EX for Home AA08 7322-643

Wil je iets anders doen met je interieur? Iets dat de atmosfeer direct verbetert? DESSO&Ex is een uniek vloerconcept dat je helpt bij het creëeren van je eigen, persoonlijke woonstijl. Mix & match tussen de vijf kleurgroepen-Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey, Bohemian Red en Mellow Yellow en combineer geweven dessins met een betonlook of trendy patchwork patroon. Ervaar de warmte en het comfort van kamerbreed tapijt, of ontwerp uw eigen vloerkleed op maat, en zie hoe snel en gemakkelijk het is om een comfortabele, moderne look te creëren.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Textiele vloerbedekking
Commerciële gebruiksklasse: 32 Algemeen
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"
Rol (1 ref.)
Vind de Desso & Ex die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Desso & Ex