Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
-
Startpagina Parket Heritage
Selecteer een kleur
Parket

Heritage

AUTHENTIQUE - Héritage beschikt over de meest specifieke eigenschappen van eik en creëert een authentieke en natuurlijke compositie. De contrasten zijn erg uitgesproken, terwijl het materiaal onomwonden voorgesteld wordt. De knoesten vormen een harmonieus geheel met spleten en spinten, de met de hand gemaakte kleine afkantingen benadrukken het rustieke karakter en geven een indruk van authenticiteit. Het oppervlak is behandeld met hardwaxolie met natuurlijke, plantaardige ingrediënten die zo de natuurlijke schoonheid van het hout versterkt.  De knoesten en de spleten van het hout reageren op de variaties in de relatieve vochtigheid. Tijdens het eerste jaar geven we je de raad om je parket tijdens het droge seizoen (in de winter) opnieuw met olie in te strijken: zo kan de olie efficiënt indringen in de knoesten en spleten en het parket beschermen.

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Oppervlaktebehandeling: Proteco Hardwax olie
Totale dikte: 14 mm
Dikte van de slijtlaag: 3,50 mm
Basisgewicht: 7,9 kg/m²
Installatiemethode: Klik, Vastlijmen/Zweven
Vind de Heritage die aan uw noden voldoet
0 formaat
Ontdek ons parket verhaal
Parketvloeren van Tarkett - Breng de schoonheid van de natuur binnen !
Er gaat niets boven de prachtige look van een houten vloer. De houtnerven en textuur geven elk interieur een natuurlijke, warme uitstraling, van de slaapkamer tot de woonkamer, keuken of hal. Tarkett is al sinds de jaren 1880 gespecialiseerd in parket. Met de ervaring die we in die bijna 130 jaar hebben opgedaan, creëren we een natuurlijk, stijlvol gamma vloeren die duurzaam, recycleerbaar en gemakkelijk te plaatsen zijn.
Stel zelf het patroon van uw vloer samen
Segno kleur combinaties
Bekijk het filmpje over onze Wood Segno-collectie en ontdek hoe u zelf een patroon creëert door de 5 beschikbare kleuren te mengen.
Segno patroon combinaties
Bekijk het filmpje over onze Wood Segno-collectie en ontdek hoe u zelf een patroon creëert door linkse en rechtse planken te combineren.
Technische en milieu specificaties

Hoe installeert u parket

Lees meer over hoe u het best een parket vloer installeert, afhankelijk van het gekozen type parket als de ondervloer die u heeft.

Parket installatie
Begrijp de Heritage