Nieuwe generatie vinylvloeren van Tarkett: design en innovatie maken het verschil

Nieuwe generatie vinylvloeren van Tarkett: design en innovatie maken het verschil

We willen allemaal dat onze woning ons een goed gevoel geeft, met een interieur dat past bij onze levensstijl en een gezonde omgeving vormt. De nieuwe generatie vinylvloeren van Tarkett zijn het resultaat van een nieuwe aanpak: design en innovatie combineren in het belang van de consument van vandaag en morgen.

Vinylvloeren ontwerpen voor uw levensstijl

Binnenhuisarchitectuur is vandaag een passie die tal van liefhebbers wereldwijd delen. In ontelbare magazines en tv-programma's, op blogs en websites wordt verkend welke mogelijkheden verschillende kleuren, patronen en materialen bieden. Voor Tarkett begint elke vloercollectie bij het ontwerp.

Onze ontwerpers analyseren de behoeften van de gebruikers en de tendensen in hun levensstijl wat o.a. architectuur, design en technologie betreft. Zo ontdekken ze de moderne decoratieve trends waarop ze willen inspelen. Die trends bepalen welke kleuren, patronen, materialen, meubels en accessoires onze vloercollecties mee vorm zullen geven. Het resultaat is een brede waaier aan vinyldecors met eindeloze designopties – van strikt klassiek tot uitgesproken modern – die geïnspireerd worden door vier lifestyletrends. We noemen ze Timeless Classic, Creative Lab, Natural Care en Smart Generation.

Onze nieuwe collectie biedt ons de creatieve vrijheid om voor elke smaak en interesse een passende stijl te vinden, van klassiek en elegant tot speels en vintage, de simpele sereniteit van een natuurlijke look of iets wat levensvreugde en verbondenheid uitstraalt. En met haar installatiegemak helpt de nieuwe generatie vinylvloeren iedereen die een passie koestert om zijn woning regelmatig op te knappen of te verbeteren.

Vinylvloeren worden ook ontworpen om uw woning gezonder te maken

Vandaag hecht de consument steeds meer belang aan de kwaliteit van een materiaal. Naast design en decoratie bepaalt ook het welzijn in de woning zijn keuze. Tarkett heeft zijn nieuwe generatie vinylvloeren ontwikkeld zodat ze een betere binnenomgeving en luchtkwaliteit opleveren.

We zetten ons al een aantal jaren in om emissiearm en soms bijna emissievrij vloerbedekking te produceren – met een uitstoot die 10 tot 100 maal lager ligt dan de strengste normen. Nu gaat Tarkett nog een stap verder en haalt het ook ftalaten uit het productieproces om de omgeving binnenshuis te blijven verbeteren. De ftalaatvrije weekmakers die Tarkett selecteerde, zijn goedgekeurd voor verpakkingen die in contact komen met voeding en kunnen worden gebruikt in speelgoed dat kinderen in hun mond mogen stoppen.

Vinylvloeren zijn praktisch en hygiënisch omdat ze zo eenvoudig te reinigen zijn. Door ze een bijkomende oppervlaktebehandeling te geven, maken we het nog gemakkelijker om onze vinylvloeren te onderhouden met een minimum aan water en schoonmaakmiddelen. Voor een vloer die er eersteklas uitziet, prettig aanvoelt en goed is voor mens en milieu zet u de volgende stap met de nieuwe generatie vinylvloeren van Tarkett.