NIEUWE GENERATIE VINYLVLOEREN VAN TARKETT: DE VOORDELEN

NIEUWE GENERATIE VINYLVLOEREN VAN TARKETT: DE VOORDELEN

Meestal baseren we een aankoop op factoren als tijd, gemak en comfort. Wanneer je een vinylvloer selecteert, moet je rekening houden met alle voordelen, zodat je zeker weet dat je keuze toegevoegde waarde oplevert voor je levensstijl.

Onbeperkte keuze aan designs

Als het op binnenhuisarchitectuur aankomt, heeft iedereen een eigen stijl. Vinylvloeren bieden u een onbeperkte keuze aan designs – van klassiek tot hedendaags en met daartussenin een schat aan kleuren, patronen en texturen. Of u nu valt voor hout, steen of het zinderende effect van een metaalkleur of een grafische print, u vindt gegarandeerd een vinylvloer van Tarkett naar uw smaak.

Een oplossing voor elk vertrek

Niets eist een zwaardere tol van uw woning dan de vele activiteiten van haar bewoners in elke kamer. Voor elke uitdaging is er een vinylvloer die ze aankan: het water in de badkamer, de slijtage op de gang, de praktische eisen in de keuken. Uw behoeften veranderen, uw kinderen groeien op en vinylvloeren zijn er voor elke volgende fase in uw gezinsleven.

Comfort op elk vlak

Trekt u ook meteen uw schoenen uit zodra u thuiskomt? Dan zult u gegarandeerd het comfortabele gevoel van een vinylvloer appreciëren. Tarkett zorgt dat zijn vloeren niet alleen thermisch, maar ook akoestisch uitstekend isoleren – goed nieuws voor uw trommelvliezen als de kinderen weer boven in hun kamer aan het spelen zijn!

Het goede leven

Iedereen heeft graag een huis dat schoon en net is, maar niemand wil urenlang zitten schoonmaken. De vinylvloeren van Tarkett bieden maximaal onderhoudsgemak: meer dan een dweil en een stofzuiger heeft u niet nodig. Doordat ze slijtvast, vlekbestendig en eenvoudig te reinigen zijn, blijft uw woning er met een vinylvloer fris en goed uitzien.

Doe het eenvoudig zelf!

U hoeft geen vaklui in te huren. Met een van de drie werkwijzen, afhankelijk van de grootte van de ruimte, is een vinylvloer zo gelegd. Tarkett biedt u alle advies en toebehoren die u nodig heeft voor een perfect resultaat: de ideale vloer voor wie zijn woning regelmatig een nieuwe look wil geven!

Een gezonde woning

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de kwaliteit van materialen en de mate waarin ze een gezonde leefruimte mogelijk maken en het welzijn binnenshuis verbeteren. Tarkett wil met zijn vinylvloeren concrete voordelen bieden. Bij de milieuvriendelijke ontwikkeling staan lage emissies centraal, zodat de vloeren bijdragen aan een betere luchtkwaliteit. Nu Tarkett zijn vloeren zonder ftalaten gaat produceren, maken ze ook de binnenomgeving gezonder.