Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient de Groep klanten in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van hun strategische merken Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus, Centiva, FieldTurf en Beynon.

Mensen maken het verschil

We weten allemaal dat mensen bedrijven succesvol maken. We zijn er trots op een gevarieerd personeelsbestand te hebben. Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn de sturende kracht achter ons succes. Tarkett is altijd op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd talent met gezond verstand.

Waarom werken bij Tarkett ?

Met 13.000 medewerkers en 34 productielocaties verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle® -principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Vanuit onze bedrijfsvisie hebben we één doel: “De vloer laten werken voor uw gezondheid en welzijn.”

Gezondheid en welzijn van onze medewerkers is ook erg belangrijk voor ons. Hiervoor biedt ons team ‘Health & Vitality’ actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Tevens hebben we een personeelsvereniging, die veel activiteiten organiseert, zoals familiedagen, after holiday drinks, kerstfeesten, personeelsfeesten, enzovoort.

Wij bieden, naast een uitstekende beloning afhankelijk van kennis en ervaring, een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage aan je pensioen, opleidingsmogelijkheden, hospitalisatieverzekering etc.

Bekijk de openstaande vacatures

Momenteel hebben wij  volgende openstaande vacature in Dendermonde - Oost-Vlaanderen - België: 

  • Customer Service Manager - Binnen de afdeling Sales BeLux voor onze vestiging in Dendermonde is Tarkett op zoek naar een resultaatgerichte Customer Service Manager. Vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden waarbij je meedenkt met de klant? Wil jij bijdragen aan een positieve customer journey en aan de medewerkerstevredenheid? Dan komen wij graag met jou in contact! Meer informatie kan u hier raadplegen. 

  • Customer Service Officer - Binnen de afdeling Sales BeLux voor onze vestiging in Dendermonde is Tarkett op zoek naar een Customer Service Officer. Vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden waarbij je meedenkt met de klant? Ben jij een klantgerichte persoonlijkheid die in oplossingen denkt en continu streeft naar optimale klanttevredenheid? Dan komen wij graag met jou in contact! Meer informatie kan u hier raadplegen. 

  • Customer Service Officer Back Office - Binnen de afdeling Sales Belux is Tarkett op zoek naar een gedreven Klachten Coördinator. Sta jij klanten altijd met een glimlach de woord en zie jij het als een uitdaging om klachten op een perfecte manier af te handelen? Ben jij klantgericht en streef je continu naar optimale klanttevredenheid? Dan komen wij graag met jou in contact. Meer informatie kan u hier raadplegen.

  • Recruitment & Talent Management Specialist Binnen onze HR afdeling zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Recruitment & Talent Management Specialist. Ben je gedreven door het zoeken en vinden van het juiste talent op de juiste plaats? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken! Meer informatie kan u hier raadplegen.
     
  • WCM Coordinator - Moedigt U graag innovatieve ideeën aan en bent u de coach die we zoeken zodat de mensen zich anders gedragen en denken, terwijl ze een cultuur creëren waarin iedereen zich bevoegd voelt en verantwoordelijk is voor het verbeteren van de operationele prestaties. Wordt onze veranderingskampioen. Meer informatie kan u hier raadplegen.

Spreekt onze organisatie je aan en wil je meer informatie? Bekijk onze openstaande vacatures via onze carrièresite, corporate LinkedIn pagina of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op