Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
-
ICONIK 240
Selecteer een kleur
Vinylrollen

ICONIK 240

Onze populaire ICONIK 240 vinylcollectie is speciaal ontworpen voor zones met veel verkeer en dus extra slijtvast. De collectie is verkrijgbaar in een waaier aan tijdloze dessins en voelt stevig aan, maar is toch warm en soepel. Bent u op zoek naar een vloer die sterk genoeg is om zwaar gebruik aan te kunnen? Dan is deze collectie perfect voor u. De ideale vloer voor badkamers, gangen en hallen. Het compacte vinyl heeft een schuimonderlaag met een speciaal reliëf, waardoor de vloer zich beter aan de ondervloer hecht. Dankzij onze Extreme Protection oppervlaktebehandeling is uw vloer extra robuust en gemakkelijk proper en mooi te houden.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Geëxpandeerde (gedempte) poly(vinylchloride) vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Commerciële gebruiksklasse: 32 Algemeen
Totale dikte: 2,40 mm
Dikte van de slijtlaag: 0,35 mm
Vind de ICONIK 240 die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Ontdek het volledige assortiment ICONIK vinylrollen

De ICONIK vinylvloeren zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan dessins en passen in elke kamer van uw woning. Met hun specifieke eigenschappen spelen deze vloeren in op al uw behoeften en wordt de make-over van uw woning gegarandeerd een succes. 

Tarkett ICONIK Vinylrollen – Uw thuis, uw stijl
Tarkett ICONIK Vinyl Rolls – Uw thuis, uw stijl
Door de juiste vloer te kiezen voor uw nieuwe woning of voor de renovatie van uw badkamer, keuken of slaapkamer, kunt u zonder moeite uw levensstijl en smaak in uw interieur verwerken. De ICONIK vinylrollen zijn verkrijgbaar in vijftien verschillende collecties en passen bij ieders stijl voor een fractie van de prijs. Ze bestaan in een ruime keuze aan dessins, van uiterst realistische houtpatronen tot keramische en stenen vloeren. Alle producten zijn 100 % ftalaatvrij en hebben een lage VOS-emissie. Dit verbetert de luchtkwaliteit binnen gevoelig, want er komen veel minder stoffen vrij die astma of allergieën in de hand werken.
Technische en milieu specificaties
Begrijp de ICONIK 240