LAMINAATVLOEREN VAN TARKETT: DE VOORDELEN

LAMINAATVLOEREN VAN TARKETT: DE VOORDELEN

LAMINAAT

Laminaat: de vloer zonder zorgen

– Een gemakkelijke keuze dankzij eindeloze mogelijkheden

– Comfortabel omdat het op hout gebaseerd is

– Sterk dankzij zijn constructie

– Praktisch dankzij een eenvoudige installatie en dito onderhoud

 

Onbeperkte keuze aan kleur en stijl

Laminaat wordt vaak verward met parket, maar biedt veel meer verscheidenheid dan echt hout. De gedrukte dessins leveren eindeloze variaties op in het spel van houtsoort en kleur. Met 110 dessins, 14 afwerkingen, 4 uitvoeringen en 3 types V-groeven vindt u in de nieuwe collectie laminaatvloeren van Tarkett ongetwijfeld het juiste product voor uw interieur.

Comfortabel

Laminaat is comfortabel. Het bestaat voor 84% uit hout en dat is een natuurlijk thermisch isolatiemateriaal. Met een aangepaste onderlaag is het nog gezelliger en garandeert het ook een goede akoestische isolatie. Daarom raden we laminaat aan om van uw slaapkamer uw cocon te maken.

Sterk

Laminaat is dankzij zijn constructie duurzaam en sterk: de kernplaat is door zijn hoge dichtheid bestand tegen schokken van bovenaf en kan dus zwaar meubilair dragen zonder dat er deuken in ontstaan. De bovenlaag voorkomt dat het oppervlak gekrast wordt of verschiet. Dat betekent dat laminaat goed afgestemd is op ruimten met intens verkeer.

Een praktische vloeroplossing

Ons laminaat beschikt over een hard, afgedicht oppervlak en de toplaag is vlekbestendig. Doordat ze gebaseerd is op melamine, gaat ze de verspreiding van bacteriën tegen en helpt ze uw woning gezond te houden. Het strakke kliksysteem voorkomt dat stof en vuil in het oppervlak blijven zitten en in de naden terechtkomen. Daardoor hebt u niet meer dan een stofzuiger en een vochtige dweil met een mild schoonmaakmiddel nodig om de vloer te reinigen.

Snel en eenvoudig te plaatsen

Snel en zonder gedoe: nu kan iedere doe-het-zelver laminaat installeren! De voorbereiding van de ondervloer en het benodigde gereedschap zijn minimaal en bij een zwevende installatie kunt u er al meteen op stappen. De nieuwe generatie van ons kliksysteem (2-Lock) is dubbel zo snel en door één persoon te installeren!

Een duurzame vloer

De kernplaat, het hart van de plank, wordt gemaakt van overtollige houtpulp die gerecycleerd en samengeperst wordt. Het laminaat van Tarkett bestaat voor 84% uit hout en kan worden gerecycleerd als brandbaar materiaal voor de industrie, bijvoorbeeld om elektriciteit op te wekken.