Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
-
Startpagina Kamerbreed tapijt Desso & Ex
Selecteer een kleur
Kamerbreed tapijt | Vloerkleden op maat

Desso & Ex

Wil je iets anders doen met je interieur? Iets dat de atmosfeer direct verbetert? DESSO&Ex is een uniek vloerconcept dat je helpt bij het creëeren van je eigen, persoonlijke woonstijl. Mix & match tussen de vijf kleurgroepen-Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey, Bohemian Red en Mellow Yellow en combineer geweven dessins met een betonlook of trendy patchwork patroon. Ervaar de warmte en het comfort van kamerbreed tapijt, of ontwerp uw eigen vloerkleed op maat, en zie hoe snel en gemakkelijk het is om een comfortabele, moderne look te creëren.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Vloertype: Tapijt (rol)
Producttype: Textile floor coverings (EN 1307)
Commerciële classificatie: 32 Algemeen
Stapelconstructie: Gesneden pool
Totale dikte: 7 mm
Vind de Desso & Ex die aan uw noden voldoet
0 formaat
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Desso & Ex