België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
-
ICONIK 220Tex
Selecteer een kleur
Vinylrollen

ICONIK 220Tex

De ICONIK 220Tex vinylrollencollectie bestaat uit betaalbare vloeren die ideaal zijn voor renovatieprojecten. De speciale onderlaag van textiel zorgt ervoor dat kleine oneffenheden in de ondervloer onzichtbaar blijven en biedt tegelijkertijd extra thermisch en akoestisch comfort. Perfect om een gezellige sfeer te creëren. Dankzij onze Extreme Protection oppervlaktebehandeling houdt u uw vloer gemakkelijk schoon en mooi.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Geëxpandeerde (gedempte) poly(vinylchloride) vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Commerciële gebruiksklasse: 31 Gemiddeld
Inhoud bindmiddel: Type I
Totale dikte: 2,20 mm

CO2-voetafdruk (cradle to gate)

 5.50 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Vind de ICONIK 220Tex die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren

Ontdek het volledige assortiment ICONIK vinylrollen

De ICONIK vinylvloeren zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan dessins en passen in elke kamer van uw woning. Met hun specifieke eigenschappen spelen deze vloeren in op al uw behoeften en wordt de make-over van uw woning gegarandeerd een succes. 

Tarkett ICONIK Vinylrollen – Uw thuis, uw stijl
Tarkett ICONIK Vinyl Rolls – Uw thuis, uw stijl
Door de juiste vloer te kiezen voor uw nieuwe woning of voor de renovatie van uw badkamer, keuken of slaapkamer, kunt u zonder moeite uw levensstijl en smaak in uw interieur verwerken. De ICONIK vinylrollen zijn verkrijgbaar in vijftien verschillende collecties en passen bij ieders stijl voor een fractie van de prijs. Ze bestaan in een ruime keuze aan dessins, van uiterst realistische houtpatronen tot keramische en stenen vloeren. Alle producten zijn 100 % ftalaatvrij en hebben een lage VOS-emissie. Dit verbetert de luchtkwaliteit binnen gevoelig, want er komen veel minder stoffen vrij die astma of allergieën in de hand werken.
Technische en milieu specificaties
Begrijp de ICONIK 220Tex