België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u luxe vinyltegels, vinyl op rol, parket, tapijt of gepersonaliseerde vloerkleden kunt kopen?
-
Elegance Rigid 55
Selecteer een kleur
Luxe vinyltegels

Elegance Rigid 55

Verbeter uw leefruimte met onze nieuwe modulaire klikvinylvloeren. De 20 prachtige designs zijn beschikbaar in twee formaten, tegels en planken. Zo hebt u een heel ruime keuze. Alle decors kunnen gemixt en gecombineerd worden om flexibele en modulaire ruimtes te creëren. En voor natuurlijke effecten en texturen hercreëert de 'embossing-in-register'-technologie het organische gevoel van het materiaal met een authentiekere look. Gemakkelijk en snel te installeren dankzij ons nieuwe Tarkett GenClick®-systeem, waarvoor slechts een paar soorten gereedschap nodig zijn. Onze baanbrekende TEKTANIUM® PU-coatingtechnologie zorgt voor een ultramatte afwerking en een lange levensduur, en maakt tegelijkertijd een superieure reinigbaarheid mogelijk. Elegance Rigid 55 werd ontwikkeld om vlekken, krassen, temperatuurschommelingen en andere confrontaties met het dagelijkse leven te weerstaan. Het is nu steviger en bestand tegen grote temperatuurschommelingen, tot 50 °C, dankzij een goede dimensionale stabiliteit.Ons nieuwe assortiment is gemaakt in Europa en geeft prioriteit aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in elk aspect van de productie. Met een gemiddelde van 20 % gerecycleerd materiaal, een optimale kwaliteit van het binnenklimaat en lagere emissies verbetert u niet alleen uw leefruimte, maar hebt u ook een positieve impact op het milieu.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Commerciële gebruiksklasse: 33 Zwaar
Totale dikte: 5,50 mm
Dikte van de slijtlaag: 0,55 mm
Residentiële garantie (in jaren): 20 jaar

Totale CO2-voetafdruk (end-of-life recycling)

 8.10 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Vind de Elegance Rigid 55 die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Elegance Rigid 55