België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u luxe vinyltegels, vinyl op rol, parket, tapijt of gepersonaliseerde vloerkleden kunt kopen?
-
AirMaster® for Home
Selecteer een kleur
Kamerbreed tapijt | Vloerkleden op maat

AirMaster® for Home

Om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren, is er DESSO AirMaster® for Home. Dit innovatieve tapijt houdt stofdeeltjes beter vast dan andere vloeren. Opdwarrelend stof veroorzaakt door spelende kinderen of openzwaaiende deuren wordt sterk verminderd door DESSO AirMaster® for Home Hoe? De unieke garens houden de stofdeeltjes vast tot de volgende stofzuigerbeurt! DESSO AirMaster® for home is ontworpen naar de nieuwste in Home Decoration. Het is een robuust lussenpool tapijt met een natuurlijke uitstraling. Het tijdloze kleurenpalet zoals zand, kiezel, hout en olijf versterkt het natuurlijke karakter van dit tapijt. Beschikbaar als kamerbreed tapijt of vloerkleed op maat.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Textiele vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Total Mass: 1870 g/m² (55,2 oz/yd²)
Totale vezelmassa: 760 g/m² (22,4 oz/yd²)
Vind de AirMaster® for Home die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Technische en milieu specificaties
Begrijp de AirMaster® for Home