België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
-
OAK SOFT WHITE
Accessoires

Hout geventileerde uitzettingsvoeg - OAK SOFT WHITE

Tarkett biedt een brede selectie accessoires om het uiterlijk van uw parket compleet te maken. Aangezien hout een levend materiaal is, moet u altijd een ruimte - een uitzettingsvoeg - van 1,5 mm per meter grond of minimaal 8 tot 10 mm tussen de vloer en de muren, de drempels, de leidingen, trappen, schoorstenen, stenen vloeren, etc. De dilatatievoeg kan worden weggewerkt met plinten, lijstwerk en slangklemmen. De profielen kunnen worden geïnstalleerd met spijkers, schroeven, kleefstoffen, maar zijn ook geschikt voor het Tarkett Clipstar-systeem.Clipstar fineerplinten zijn verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren. Clipstar is zeer gebruiksvriendelijk: plinten worden eenvoudig afzonderlijk op aan de muur bevestigde clips gemonteerd. Hout is een natuurlijk product. Kleur- en structuurvariaties kunnen optreden.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Lengte: 2,40 Meter
Artikelen per doos: 10
Vind de Hout geventileerde uitzettingsvoeg die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Hout geventileerde uitzettingsvoeg