ICONIK Vinylrollen

ICONIK Vinylrollen

ICONIK vinylvloerrollen: de grootste voordelen op een rijtje

Vinylvloerrollen zijn betaalbaar en gemakkelijk te plaatsen, zelfs als u dit nog nooit hebt gedaan. Deze voordelen zijn erg belangrijk wanneer u uw woning wilt inrichten of een nieuwe look wilt geven. Maar dat is niet alles. Het ICONIK vinylassortiment van Tarkett biedt nog tal van andere voordelen:

•    100 % ftalaatvrij en lage VOS-emissie voor een betere binnenluchtkwaliteit voor uzelf, uw gezin en uw gasten.
•    Gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk: u besteedt minder tijd aan het onderhoud van uw vloer en hebt dus meer tijd om volop van uw woning te genieten.
•    Een ruime keuze aan dessins, van geometrische patronen tot realistische imitaties van natuurlijke materialen zoals hout of steen. U hebt dus alle controle over de 'look and feel' van uw kamers.
•    Ongelooflijk veelzijdig: onze ontwerpers creëren collecties die comfortabel aanvoelen, geluid dempen, slijtvast zijn en gewoonweg betaalbaar zijn – want dat is soms het belangrijkste.

Neem dus snel een kijkje in onze catalogus. Misschien vindt u wel een vloer die uw aandacht trekt? Er zijn vijftien vinylrolcollecties met telkens een verschillende look en een unieke reeks eigenschappen. En natuurlijk zijn ze allemaal ontworpen met oog voor design, welzijn en duurzaamheid.
 

Ruime keuze aan dessins

De ICONIK vinylrollen zijn verkrijgbaar in een waaier aan realistische dessins en stijlen: eenvoudige effen opties zoals een grijze vinylvloer, bruisende geometrische of artistieke motieven en patroonvinyl met bijvoorbeeld een tegelpatroon of een getextureerde imitatie van natuurlijke materialen, zoals hout of steen.
Welke 'look and feel' u ook zoekt, in de ICONIK collectie vindt u zeker de vloer die bij uw concept past.
 

Vraagt ​​u zich af waar u moet beginnen? Probeer deze collecties:
- ICONIK 240
- ICONIK 260

Comfortabele, stille vinylvloer dankzij de onderlaag van textiel

Eén van de belangrijkste comforteigenschappen van ICONIK vinyl is de onderlaag van textiel. Dankzij de onderlaag van textiel biedt de vinylvloer een extra zacht, soepel gevoel onder de voeten en werkt deze geluiddempend, voor een extra rustgevende sfeer in uw woning. 

Bovendien heeft de extra textiellaag nog een voordeel: kleine oneffenheden in het oppervlak eronder worden onzichtbaar. U hoeft de ondervloer dus niet voor te bereiden voordat u een vinylvloer met een onderlaag van textiel legt.

Bekijk de collecties met een onderlaag van textiel: 
- ICONIK 220Tex
- ICONIK 260Tex
- ICONIK 280Tex
- ICONIK 320Tex

Krasbestendige, waterdichte vinylvloeren

De vloeren in uw keuken, hal en de speelkamer van uw kinderen hebben één ding gemeen: ze moeten sterk genoeg zijn om intensief gebruik aan te kunnen. 
En dat is precies waarvoor de zeer slijtvaste vinylrollen van Tarkett zijn ontworpen. Dankzij hun Extreme Protection-oppervlaktebehandeling doorstaan ze zelfs het grofste gebruik zonder krassen of scheuren. Uw vloer ziet er dus nog jaren als nieuw uit!
 
Als u een vloer zoekt voor uw badkamer of keuken, bekijk dan zeker de collecties ICONIK 400 en ICONIK 450

Bekijk onze extreem slijtvaste collecties met ultrasterke slijtlaag: 

- ICONIK 240
- ICONIK 300+
 

Collecties goedkope vinylvloerrollen

Een van de beste eigenschappen van vinyl is dat het een betaalbaar materiaal is. Perfect wanneer u een woning huurt of net uw eerste woning hebt gekocht, dus. Dit is ook belangrijk als u een woning wilt verhuren, of als u gewoon graag af en toe uw vloer vernieuwt. Daarom hebben onze ontwerpers een aantal budgetvriendelijke collecties bedacht die u heel wat keuze bieden voor een redelijke prijs.

Bekijk de meest budgetvriendelijke collecties: 

- ICONIK 150
- ICONIK 200