Vind uw decoratiestijl

Vind uw decoratiestijl

Onze huizen en de manier waarop we ze decoreren, worden beïnvloed door designtrends, maar bovenal zijn ze een uitdrukking van wie we zijn, onze waarden en ons unieke karakter. Beïnvloed door onze levensstijl, worden onze interieurs een verlengstuk van onszelf.
Om je te helpen je huis te decoreren en je stijl te vinden, zijn hier vier trends om je te inspireren: Urban Cocoon, Eclectic Home, Green Factory en Colourful Place.
On-trend zijn, betekent het kiezen van het huisdecor dat het beste bij u past!
Welke kies jij?

Het creëren van een stedelijke cocon

U bent op zoek naar een beetje rust en vrede in de snelle levensstijl van vandaag en u wilt dat uw gezellige, elegante interieur dat weerspiegelt. Als je een gevoel van rust, balans en harmonie in je huis wilt voelen, heb je goede, eenvoudige, solide elementen nodig die modern zijn, gemakkelijk om mee te leven en vol charme.
Je nieuwe stedelijke, retro en toch moderne, romantische cocon wordt beïnvloed door Scandinavische stijl. Voor dagelijkse inspiratie kijk je naar de Deense kunst van geluk: Hygge.
Neutraliteit is van vitaal belang; deze esthetiek weerspiegelt wat essentieel is in het leven. Minder is beter. Alles is zorgvuldig gekozen. Je bent op zoek naar een etherische, zintuiglijke vorm van classicisme: schoonheid en emotie, met een onderstroom van discretie. U kiest voor warme neutrale tinten, verfijnde pastels met grijze accenten voor contrast.

Het eclectische huis, stijlen mengen met elegantie

Door u te herinneren aan uw prachtige uitstapjes in het buitenland, is uw interieurdecoratie net als uw eigen persoonlijke reisdagboek. Als wereldburger ben je nieuwsgierig en gecultiveerd; je houdt van reizen en het ontdekken van verschillende culturen. Uw interieur voldoet aan uw wens om de wereld te ontdekken. Bij eclectische stijl gaat het om het combineren van verschillende ontwerpen met harmonie. Uw smaak voor een mix van rijke, opvallende kleuren, texturen en voorwerpen weerspiegelt uw liefde voor diversiteit. Moeiteloos cool, je bent ruimdenkend en op zoek naar nieuwe ervaringen. Uw decoratie is een mix van reisherinneringen en vakmanschap van over de hele wereld. Je houdt van gepigmenteerde kleuren, verwassen tinten en kostbare details die door de tijd worden verweerd.

Green Factory, thuisbasis van uw waarden

U bent op zoek naar de juiste balans tussen het moderne leven en traditionele waarden. Het gaat om vriendelijkheid, toegeeflijkheid, delen en gezelligheid. Authenticiteit en overdracht zijn de sleutelwoorden en gastvrij zijn is meer dan alleen een houding: het is uw mantra.

Je wilt je opnieuw verbinden met je omgeving, je voelen en dichter bij de natuur komen en bijdragen aan de bescherming van de planeet met een meer duurzame manier van leven. Je huis is een toevluchtsoord en helpt je dat evenwicht te bereiken. U wilt uw eigen levensstijl opbouwen door slim te consumeren en te delen met uw familie en vrienden. Je kleurkeuzes worden geleid door de natuur en vormen een tijdloos palet met plant-, minerale en aardse nuances.

Kleurrijke plaats, het optimistische huis

Het is tijd om het dagelijkse leven opnieuw te betoveren met speelse decoratie. Je bent optimistisch en wild van kleur, dus geef je fantasie de vrije loop en schud je wereld op! Curate your home met je eigen persoonlijke mix van vintage home decor-elementen, emblematische designerstukken en exclusieve objecten. Je houdt van de kleine details die een groot verschil maken. Maak je klaar om de regels te overtreden.

Je zoekt naar nieuwe vormen van stille opstand in een wereld die je vaak te ordelijk vindt. Je houdt ervan om verbaasd en verbluft te zijn. Je hunkert naar singulariteit en je drukt je eigenheid uit door je eigen aantrekkelijke en sensationele Pop Art-interieur te ontwerpen. Uw gewaagde keuze aan krachtige kleuren zorgt voor een klassieke neutrale basis. Je houdt van contrasten en chromatische patronen.

Project in samenwerking met NellyRodi met de medewerking van Clarisse Lebosse en Valérie Pavard, ontwerpers van Tarkett.

Gerelateerde artikelen
Home trends 2019 urban cocoon
Je Urban Cocoon Home maken

Zoek inspiratie en ideeën om een stedelijk coconinterieur te creëren dat zowel gezellig als overzichtelijk is, weg van de drukte van de stad.

Home trends 2019 eclectic home
Het eclectische huis, een levensgroot reisboek

Lees meer over de Eclectic Home Decor Style en hoe u dit bij u thuis kunt bereiken

Home trends 2019 green factory
The Green Factory, een gezinswoning met een industrieel tintje

Vind inspiratie en ideeën voor interieurdecoratie om een interieur te creëren dat is geïnspireerd op de eclectische stijl, een subtiele enscenering van wat u inspireert.

Home trends 2019 colourful place
Een optimistische huis stijl creëren

Vind inspiratie en tips voor het interieur om een vrolijke, positieve en resoluut originele stijl in huis te krijgen.