The Green Factory, een gezinswoning met een industrieel tintje

The Green Factory, een gezinswoning met een industrieel tintje

Nodig de natuur uit in een gerenoveerde industriële ruimte en creëer een moderne, authentieke omgeving die zorgt voor een eenvoudige, functionele en gezellige levensstijl.
U bent op zoek naar een open, flexibel huis zonder deuren of muren dat zich naadloos aanpast aan de verschillende momenten van uw gezinsleven en meerdere activiteiten. Met je liefde voor rustieke esthetiek en tijdloze waarden in je huis, verzacht je gevoeligheid de fabrieksstijl. U bent een fervent recycler en u geniet van het renoveren van gevonden voorwerpen als onderdeel van uw inzet voor het milieu. Je geeft je ecologische waarden door aan je kinderen. U maakt optimaal gebruik van een grote woonfamilie, waarvan de grote ramen uitkomen op de buitenlucht, waar u kunt genieten van de natuur en de veranderende seizoenen.

Vergroen je interieur

Naast hun esthetische aantrekkingskracht, bieden planten gezondheidsvoordelen door onze huizen te zuiveren en ons te helpen opnieuw contact te maken met de natuur. Een opeenhoping van hangende planten zal een stedelijke jungle-atmosfeer creëren; en gerecyclede alledaagse voorwerpen (blikjes, houten kisten, enz.) kunnen traditionele kleipotten vervangen. Creatieve ideeën voor een familieworkshop! Deze groene details verlichten de zwart-witte esthetiek van de industriële stijl met een dosis kleur om het perfecte rustieke interieur te creëren.

Durf grafische contrasten aan

Warm de industriële huisdecorstijl op met een aantal natuurlijke elementen. Staal, gietijzer en geborsteld metaal bestaan naast ruwe houten vloeren en botanische decoratie.

Voeg een vleugje contrast toe met een leistenen blauwe muur in plaats van een hoofdeinde; een donkere toon die doet denken aan metalen industriële afwerkingen. Een bedlinnen in groene camouflage en chambray is een genuanceerde decoratieve suggestie. Deze grafische slaapkamer geïnspireerd op workshops is ontspannen en sereen dankzij de rustieke details die perfect bij deze stijl passen.

Speel met functionaliteit

Slim, modulair meubilair en stevige, authentieke materialen creëren een duurzame, tijdloze stijl die perfect is voor grote familielunches. Je ruimteverschuivingen passen bij de gelegenheid en het aantal gasten, want gezelligheid is een van je dierbaarste waarden. Je houdt van oude ambachttafels en collectieve meubels die je tweedehands koopt. De metalen balken zijn zichtbaar omdat ze voor u esthetische waarde hebben en uw huis uniek maken.

voorgestelde collecties
Gerelateerd artikel
Vind uw decoratiestijl
Vind uw decoratiestijl

Vindt uw stijl bij deze vier trends in huisdecoratie. Vind inspiratie, tips en ideeën voor interieurontwerp om een interieur te creëren dat past bij uw levensstijl en smaak.