Je Urban Cocoon Home maken

Je Urban Cocoon Home maken

De Scandinavische ontwerpstijl is overzichtelijk, geruststellend, poëtisch en functioneel, en is een moderne woondecoratie die u altijd zal plezieren! Deze stijl dompelt ons onder in een rustige, gezellige pastelkleurige omgeving, ver weg van de onrust in de stad. Het huis wordt een toevluchtsoord. Uw minimalistische, natuurlijke smaak wijst u naar Noord-Europese ontwerpers en een keuze aan warme, moderne meubels. Hout is essentieel in uw huis, net als zacht en comfortabel textiel. Meer dan alleen een sfeer, Noordse decoratie is een levenskunst.
Laten we een sierlijke en moderne manier van leven omarmen!

Kies pasteltinten

Warme neutrale tinten, pastelkleuren en een grafische toets van antraciet vormen samen een zacht, modern Scandinavisch interieur. Poederroze en lichtgroen worden subtiel gecombineerd om verfijning te brengen in een coconachtige atmosfeer. Mix materialen (fluweel, linnen, geverfd hout en keramiek) om verkalkte lijnen te verzachten. Door uw woonaccessoires te kiezen die passen bij uw stemming, kunt u eenvoudig uw interieur vernieuwen en een eenvoudige, elegante en warme sfeer creëren.

Omarm pure lijnen

Schoonheid in Scandinavische stijl is eenvoud. Zuivere reservelijnen creëren harmonieuze ruimtes waar rust en kalmte heersen. Deze serene sfeer nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen. Er gaat niets boven wit om de lichtsterkte te vergroten en de puurheid van deze stijl te accentueren. Een zacht gekleurde muur voegt zachtheid toe en een vloer in betonstijl voegt een stedelijk tintje toe; een goed huisdecor idee voor een woonkamer.

Voeg een poëtische toets toe aan het dagelijks leven

Deel uw smaak voor verouderde esthetiek, natuurlijke materialen en design-forward-objecten met uw kinderen door een Scandinavische kinderkamer in huisdecor te creëren.

Kies eenvoudige, design-geleide meubels, een warme houten vloer, gezellige textielaccessoires (tapijten, spreien, enz.) En poëtische verlichting. Licht speelt een vitale rol bij het creëren van een ontspannen sfeer, dus witte en lichte kleuren zijn primordiaal. Geef de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit: minder is het beste! Deze kamer is net zo mooi als gezellig met een schattig interieur.

Afbeeldingengalerij

voorgestelde collecties

Gerelateerd artikel
Vind uw decoratiestijl
Vind uw decoratiestijl

Vindt uw stijl bij deze vier trends in huisdecoratie. Vind inspiratie, tips en ideeën voor interieurontwerp om een interieur te creëren dat past bij uw levensstijl en smaak.