Een vloerkleed op maat in een bijzondere vorm

Een vloerkleed op maat in een bijzondere vorm

Relatief kleine ingrepen kunnen de sfeer in je huis al helemaal veranderen: zoek nieuwe kussens uit, koop een nieuwe kamerplant, verander van servies… of opteer voor een nieuw vloerkleed.

De vloer is de basis voor je interieur en bepaalt in grote mate de sfeer in huis. Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Door een vloerkleed te leggen, verbind je verschillende meubelen tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, de ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van.

Kies het vloerkleed dat bij jou past.

Een vloerkleed op maat brengt kleur, warmte en comfort in het interieur.  Of je nu een klassieke, landelijke of moderne woonstijl hebt, er is altijd een vloerkleed dat precies past bij jouw persoonlijke smaak en wensen. Met een groot kleed breng je balans in het interieur, omdat je optisch het zitgedeelte kadert.  Het wordt behaaglijker in huis en de akoestiek verbetert enorm.

Laat je inspireren door de nieuwste kleuren en structuren uit de DESSO collecties.  Elk gewenst formaat is mogelijk en er is een uitgebreide keuze in randafwerking.  Precies zoals jij het wilt.

Ontdek de DESSO tapijten en de mogelijke randafwerkingen.

 

Tarkett vloerkleden Desso&Ex

Een vloerkleed hoeft niet persé vierkant te zijn.

Net als in de natuur geven organische, afgeronde vormen en natuurlijke kleuren in huis een prettig gevoel.  Je hoeft maar door het bos of de duinen te lopen om de weldaad van de natuur te voelen.  In het interieur werkt dat net zo.

Tarkett voegde daarom nieuwe vormen toe aan haar vloerkledenprogramma.

Kies niet alleen je favoriete kwaliteit, kleur, afmeting, afwerking, maar ook de vorm om van je vloerkleed dé eye-catcher in je interieur te maken.

De mogelijke vormen van Tarkett vloerkleden

DESSO vloerkleden speciale vormen