Vloer kopen? Onze room designer wijst je de weg

Vloer kopen? Onze room designer wijst je de weg

Ben je op zoek naar nieuwe vloeren voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer? Maar weet je niet wat je precies wilt? Ga dan aan de slag met onze room designer, waarmee je ontdekt hoe de vloerbekleding in je interieur past. Op basis van bestaande ontwerpen en foto’s kies je zelf de vloerbekleding en kan je de kleur van de muren en de meubels aanpassen. Je kan naar hartenlust experimenteren en verschillende vloeren visueel voorstellen.   

Een vloerbekleding die perfect bij je interieur past

Vloeren hebben een grote impact op de uitstraling van je interieur. Ze moeten er niet alleen fraai uitzien, maar vooral bij de rest van je interieur passen. In een harmonieuze woning kom je namelijk tot rust en voel je je thuis. In het andere geval ontstaat er een kakofonie waar het allesbehalve aangenaam vertoeven is.
 

Stel je kamer visueel voor

Om een echt beeld te krijgen van hoe een kamer eruit zal zien, moet je ze visueel maken. De kleur van de muren, het type vloerbekleding, de meubels, … het zijn allemaal zaken die perfect op elkaar afgestemd moeten zijn. Door je kamer eerst online tot leven te wekken, krijg je een duidelijk beeld van hoe ze er in werkelijkheid zal uitzien.
 

Vloer kopen? Aan de slag met de room designer

Onze room designer is een handige en gebruiksvriendelijke tool waarmee je meteen aan de slag kunt. Dit zijn de stappen die je doorloopt:
 

Stap 1

Kies een ruimte: woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kinderkamer, speelkamer of hal en gangen.
 

Stap 2

In het ontwerpscherm stel je je eigen ontwerp samen op basis van de bestaande foto’s. In dit gedeelte kun je:

·         het meubilair van kleur veranderen

·         de muren van kleur veranderen

·         de vloerbekleding veranderen

·         het eindresultaat bekijken

Of deel je scherm in tweeën en maak twee verschillende ontwerpen. Op die manier zie je ze netjes naast elkaar en worden de verschillen meteen duidelijk.

Tip: Wil je weten welke vloer het best bij je smaak past? Gebruik dan onze online vergelijkingstool. Op basis van een aantal criteria zoals vloertype, ruimte, kleurfamilie en dessin kom je automatisch bij de juiste vloerbekleding uit.