Starfloor Click Ultimate 30 vinyltegels de ideale oplossing voor drukke woningen

Starfloor Click Ultimate 30 vinyltegels de ideale oplossing voor drukke woningen

Tarkett stelt voor: Starfloor Click Ultimate 30, de nieuwe collectie luxueuze, ijzersterke vinyltegels. Deze innovatieve, meerlagige vloerbedekking is waterdicht, geluidsabsorberend en uiterst robuust. Wat de Starfloor Click Ultimate 30 collectie écht uniek maakt? De ijzersterke kern, die uw vloer dezelfde structuur en stevigheid geeft als laminaat of hout. Fenomenaal!

Verkrijgbaar als tegels of planken. De ultieme match tussen duurzaamheid en een schitterend design. Uniek en ijzersterk, zelfs bij zeer intensief gebruik.

Op maat van elk interieur en onverwoestbaar

Een ongelukje in huis is zo gebeurd. De Starfloor Click Ultimate 30 vloerbedekking kan echter álles aan. Slaapkamer, badkamer, woonkamer … De tegels en planken doorstaan de zwaarste beproevingen, waar u ze ook plaatst.

Dankzij de verstevigde constructie met ijzersterke kern zijn Starfloor Click Ultimate 30 vloeren buitengewoon stabiel en sterk. Ze bollen niet op en zetten niet uit na verloop van tijd. Vorm en afmetingen blijven behouden, zelfs bij temperatuurschommelingen van 10 °C tot 50 °C. Starfloor Click Ultimate 30 is uitermate water-, koude- en hittebestendig, en behoudt dus altijd zijn prachtige uitstraling. De planken en tegels zijn extreem duurzaam en tegen bijna alles bestand. Ze zijn bovendien waterdicht en makkelijk te installeren, en kunnen daarom op keramische badkamertegels met voegen tot 6 mm breed worden geplaatst.

Bestand tegen zonlicht, slijtage, vlekken, deuken, invloeden van buitenaf … Is het in uw woning altijd een drukte van jewelste? Starfloor Click Ultimate 30 ziet er zelfs bij zeer intensief gebruik altijd verbluffend mooi uit – ook als uw kleine rakkers het te bont maken.

Starfloor Click Ultimate 30, Rigid LVT flooring, Luxury Vinyl Tiles, LVT, Wood effect viny tiles

Vinyltegels die iedereen makkelijk en in een handomdraai kan leggen

De ondervloer voorbereiden is nodig bij haast elke vloerbedekking. De geïntegreerde akoestische rug op Starfloor Click Ultimate 30 maakt een extra akoestische onderlaag gelukkig overbodig. Door de ijzersterke kern verhullen de tegels en planken perfect kleine bobbels en oneffenheden die vaak voorkomen in oude of beschadigde vloeren.

Starfloor Click Ultimate 30 kan direct op keramische tegels (met voegen tot 6 mm breed) en de meeste bestaande ondervloeren worden geïnstalleerd zonder oneffen oppervlakken eerst te repareren. Dat bespaart heel wat kosten en moeite! Dé oplossing voor snelle en doeltreffende renovaties dus. 

Dankzij het modulaire systeem gebeurt de installatie stap voor stap. De ruimte eerst volledig leegmaken is niet nodig. Verplaats gewoon de meubels tijdens het plaatsen. Bijzonder handig, toch?

Meer nog, door het 3L TripleLock Click systeem zijn de tegels en planken buitengewoon eenvoudig en snel te plaatsen. U klikt ze moeiteloos en in een oogwenk in elkaar. Een stanleymes om de planken en tegels op maat te snijden, meer hebt u niet nodig. Geen gedoe met ingewikkeld gereedschap of luidruchtige machines. Lijmen, drogen … en wachten is niet nodig. De vloer is onmiddellijk na de installatie gebruiksklaar.

Uw interieur opfrissen? Starfloor Click Ultimate 30 is veel eenvoudiger en goedkoper te vervangen dan keramische vloeren.

Revolutionair. Eenvoudig. Natuurlijk.

Starfloor Click Ultimate 30 is een absolute topcollectie om uw creativiteit de vrije loop te laten. Deze revolutionaire lijn is speciaal gecreëerd om uw woning een nieuw elan te geven, en omvat 18 originele en eigentijdse ontwerpen met een matte look. Van rustgevende, rustieke kleuren tot whitewash dessins en minerale afwerkingen. De unieke korrelige look van sommige designs weerspiegelt schitterend de textuur van het materiaal waarop ze zijn geïnspireerd. De afwerkingen zijn uitermate authentiek en nauwkeurig – voor een magnifieke vloer die heerlijk aanvoelt.

De dessins en tinten passen perfect bij iedere ruimte en elk interieur, voor een verbluffend en uiterst sfeervol resultaat. Deze collectie gebruiksvriendelijke luxevinyltegels en -planken is ontworpen met natuurlijke materialen en schittert door haar eenvoud. Voor inspirerende vloeren die tegen een stootje kunnen. Maak uw keuze uit de uitmuntende dessins van de Starfloor Click Ultimate 30 lijn. Mix en match naar hartenlust, voor een tijdloze look.

Starfloor Click Ultimate 30, Rigid LVT flooring, Luxury Vinyl Tiles, LVT, Wood effect viny tiles

Een geluiddichte vloer

Een nieuwe vloer die bijzonder aangenaam aanvoelt én geluid optimaal dempt. Comfort ten top! De Starfloor Click Ultimate 30 vloerbedekking biedt maximaal gebruiksgemak.

Onze innovatieve akoestische rug vermindert contactgeluid met maar liefst 18 dB. De geluidsabsorberende eigenschappen van Starfloor Click Ultimate 30 garanderen een uitstekende akoestiek en een stillere woning. In huis rondlopen – blootsvoets of met schoenen aan – is veel minder storend dan bij andere harde vloeren. Zelfs uit de slaapkamers van de kinderen komt minder gestommel. Geniet van meer rust in huis!Life at home suddenly sounds more restful.

Starfloor Click Ultimate 30 is ideaal voor woningeigenaars en designfans die houden van gebruiksvriendelijke vloeren met een uniek en persoonlijk karakter. Deze robuuste vloerbedekking vereist weinig tot geen voorbereiding van de ondervloer, is snel en eenvoudig te plaatsen, kan tegen een stootje, en is bestand tegen water en vlekken. 

Retailers kunnen hieronder de Starfloor Click Ultimate 30 toolkit downloaden:

Afbeeldingengalerij

Voorgestelde collectie