Onze nieuwste collecties

Onze nieuwste collecties

In onderstaand overzicht ziet u de nieuwste collecties van Tarkett.

Home Design Trends

Interieurstijlen veranderen constant en de manier waarop u uw woning inricht hangt af van de designtrends van het moment, evenals uw persoonlijke stijl. Bij Tarkett hebben we ook in 2020 weer enkele designtrends uitgekozen die we willen uitlichten. Lees hier welke.

ICONIK Vinylrollen - Uw huis, Uw stijl

De ICONIK vinylrollen bestaan in een ruime keuze aan dessins, van uiterst realistische houtpatronen tot keramische en stenen vloeren en passen zo bij ieders stijl.

DESSO Home - Vloerkleed op maat

Door het gebruik van een vloerkleed in uw interieur verbind u verschillende meubels tot een comfortabel geheel. Daarbij vormt het een mooi contrast waardoor de ruimte letterlijk en figuurlijk zachter wordt. Met een zelf ontworpen tapijt is alles mogelijk. Perfect voor elke woonstijl!

Creëer uw eigen visgraatdessin met Segno

Segno combineert kwaliteit en uitzonderlijke afwerking met modulaire technologie die de weg opent naar een onbeperkt aantal creatieve mogelijkheden. Kies uit de 5 beschikbare kleuren en mix de rechter-en linker planken om je eigen visgraatpatroon te maken.

De grandeur van de Art Deco Stijl

Combineer Art Deco dessins om een trendy draai en een vleugje glameur aan uw interieur toe te voegen. Gebruik de kleuren van amber, smaragd, robijn, amethist en grafiet om uw huis te verrijken en een juweeltje van uw interieur te maken.

Vloerkleden met een stoere, robuste look

DESSO Street Tracks is een collectie met een stoere look. De tweekleurige, grillige textuur geeft de mogelijkheid om binnen een industriële uitstraling te creëren

Afbeeldingengalerij