Elegance Rigid 55, de nieuwe modulaire click vinylvloer, gemaakt in Europa

Elegance Rigid 55, de nieuwe modulaire click vinylvloer, gemaakt in Europa

Prachtige designs gecreëerd door onze Europese ontwerpers

Ontdek onze rigide vinylklikvloer Elegance Rigid 55 om verfijning en karakter aan uw huis toe te voegen. Met een ruime keuze uit 20 prachtige ontwerpen beschikbaar in tegels en planken, heeft u keuze te over. Van houtdessin tot steeneffect: onze ultramatte afwerkingen zijn vanuit alle hoeken gelijkmatig zichtbaar en reflecteren minder licht, dankzij onze Tektanium®-oppervlaktebehandeling. Om het realistische uiterlijk en de textuur van houtdecors te vergroten, gebruiken we Register Graining (EIR)-technologie, waardoor de textuur perfect bij het patroon past. Uw vloer wordt nog authentieker. 

Weerstand en comfort

Eén van de belangrijkste nieuwe kenmerken van dit gamma is de SPC-technologie met hoge dichtheid in de kernlaag, die een goede dimensionele stabiliteit, duurzaamheid en waterbestendige eigenschappen biedt, perfect voor de renovatie van een badkamer, keuken of eender welke kamer in je huis.

Het LVT vloerenassortiment is bestand tegen een grote temperatuurschommelingen (10-50°C): dit garandeert een lange levensduur en consistentie na verloop van tijd, terwijl de stabiliteit en het uiterlijk van het product behouden blijven omdat je vloerbedekking minder snel schade of vervorming oploopt.

Bovendien geeft onze premium Tektanium® oppervlaktebehandeling de Elegance Rigid 55 collectie een hoge sterkte, lange levensduur, duurzame afwerking en ongeëvenaarde weerstand tegen krassen, schuren, slijtage en vlekken - perfect voor het gezinsleven.

 

 

 

Elegance Rigid 55 is voorzien van geavanceerde technologie waardoor het een onderhoudsarme en probleemloze vloeroplossing is. Omdat deze moderne vloer bestand is tegen temperatuurschommelingen, is hij zeer duurzaam en hoeft hij minder vaak gerepareerd of vervangen te worden.  Perfect voor renovatieprojecten.

Gemakkelijke en snelle installatie

U kunt afscheid nemen van ingewikkelde en tijdrovende projecten. Met GenClick®, het nieuwe kliksysteem van Tarkett, geniet u in een mum van tijd van uw nieuwe vloer. Voor residentieel gebruik is geen professionele hulp nodig. Klik gewoon de tegels of planken aan elkaar in een paar eenvoudige stappen. Het kliksysteem is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook ongelooflijk sterk en duurzaam.

Het gepatenteerde systeem van Tarkett is waterdicht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over waterschade - met GenClick® kunt u gerust zijn. Een waterbestendige vinyl klikvloer is ideaal voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens.

Het assortiment is ideaal voor renovatieprojecten omdat het over bestaande harde vloeren kan worden gelegd, inclusief keramische tegels, en kleine oneffenheden in de ondergrond kan verbergen.

The way to better floors

Onze nieuwe luxe vinyltegels leggen sterk de nadruk op duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Onze Elegance Rigid 55 collectie wordt geproduceerd in onze Europese fabriek met een focus op duurzaamheid, het verminderen van afval en uitstoot tijdens het hele productieproces. Met een gemiddelde van 20% gerecycleerd materiaal en volledige transparantie in materialen, kunt u er zeker van zijn dat uw vloer niet alleen esthetisch mooi is, maar ook zorgt voor een betere luchtkwaliteit binnenshuis. Via ons ReStart® terugnameprogramma transformeren we vinylvloeren ook door waardevolle vloerfracties in te zamelen en te recycleren, waardoor de gerecycleerde inhoud van onze producten toeneemt en onze ecologische voetafdruk afneemt.

Met ultralage emissies van vluchtige organische stoffen (≤10 μg/m³) en ftalaatvrije materialen zorgen we voor een gezonder binnenklimaat. Door te kiezen voor Elegance Rigid 55 wordt je leefruimte niet alleen stijlvoller, maar heb je ook een positieve invloed op het milieu. Het verkleinen van onze ecologische voetafdruk zal nooit ten koste gaan van comfort, gezondheid of algemeen welzijn.

En nu praktisch