Laat je woning opvallen met een eigentijdse creatieve mix van abstracte en geometrische elementen

Laat je woning opvallen met een eigentijdse creatieve mix van abstracte en geometrische elementen

De ruimte is het doek. Jij kiest het kleurenpalet. Je wilt op een schitterende manier samenwerken, communiceren en in contact treden met anderen. Voel de energie! Er is altijd plaats voor groei en creativiteit. De kleuren, grafische elementen, vormen en objecten vallen op door hun originele en speelse karakter. Het resultaat is excentriek, maar een lust voor het oog. Een leuke, extravagante ruimte die tegelijkertijd slim ontworpen is en eigenzinnigheid uitstraalt. De Good Vibes trend 2020 – geïnspireerd door de Memphisgroep die furore maakte aan het begin van de jaren 1980 – is een eigentijdse en geometrische designstijl die breekt met de traditie.

Creatief mixen en matchen

Uit de prachtige mengeling van stijlen, kleuren, texturen en materialen komt een opbeurend en onconventioneel interieur tevoorschijn. De unieke combinatie van geometrische voorwerpen, statige meubels, lijnwerk op de muren en getextureerde vloeren geeft de ruimte een knotsgekke toets. Voor een gewaagd interieur dat bruist van energie. Zo vormt een felgroen krukje op een houten vloer een eclectisch contrast met een eigentijds tapijt, en steekt een zwart-wit keukenblad in marmer af tegen een rode metalen kraan en een staalblauwe glasplaat. Samen ademen al deze elementen sensationele gedurfdheid en geestdrift.

De kleurrijke getextureerde en houten vloeren van Tarkett passen subliem in een Good Vibes interieur dat opvalt door contrast

Een vleugje kleur

Kleur, kleur en nog eens kleur! Muren, stoffen, meubels, vloeren …Elementen in effen zwart en wit staan in contrast met willekeurige accenten in levendige primaire kleuren. Resultaat: een spetterende ruimte die baadt in een luchtige en moderne sfeer. De speelse, in het oog springende zwart-witte strepen en de patronen van eenvoudige figuren op de muren geven je humeur onmiddellijk een flinke boost.

Het uitbundige, sprankelende karakter van een Good Vibes interieur vloeit voort uit het contrast tussen levendige, willekeurige

De grijze nuances, pasteltinten en matte kleuren die deze trend typeren, creëren de perfecte mix tussen minimalisme en ongedwongenheid. Subtiele aarde- en astinten sieren muren, vloeren, meubels en gordijnen. Pastelkleuren en matte schakeringen zetten dan weer vazen, lampen, krukjes en kussens in de spotlights, en maken deze fascinerende look helemaal af.

Muren, vloeren en meubels zijn gehuld in subtiele aarde- en astinten, voor accessoires zijn pastelkleuren en matte schakeringen

Een verrassend onconventionele ruimte

Het contrast tussen de asymmetrische, geometrische objecten en meubels creëert een uiterst origineel en uitnodigend interieur. De elementen zijn uiteraard functioneel, maar hun decoratieve en esthetische waarde is net zo belangrijk. De meubels springen in het oog door het strakke design, de krachtige contouren en de eenvoudige geometrische vormen. Effen kleuren of uitvoeringen in zwart-wit zijn daarbij populair. Een witte metalen kast met gele sierlijst en roze afwerking, en een eettafel met poten die opvallen door een abstracte vormgeving geven je interieur een snuifje frivoliteit en guitigheid.

Wat dit interieur zo origineel en bijzonder maakt? Het contrast tussen de asymmetrische, geometrische objecten en meubels

De ruimte is gevuld met tal van conceptuele en iconische objecten. Een kleurrijke eendenlamp met grafische kronkellijnen, geometrische vazen, een metalen speelgoedrobot uit de jaren 1980 en abstracte, kleurrijke sculpturen doen terugdenken aan art deco en de popcultuur.

Het Good Vibes 2020 interieur bevat conceptuele en iconische objecten die herinneren aan art deco en de popcultuur

Een versmelting van getextureerde oppervlakken

Deze trend stelt architectuur, vloeren en muren centraal als decoratieve elementen – een unieke visie. De kenmerkende grafische prints en de zwart-witte rasters en strepen op de muren die contrasteren met de getextureerde marmeren, granieten, linoleum en pvc-vloeren, zijn een lust voor het oog. Van de vloeren tot de muren – elk aspect van de ruimte straalt ongedwongenheid en durf uit.

Good Vibes is de perfecte uitdrukking van asymmetrisch design, eigenzinnigheid en speelsheid. Een interieurtrend die synoniem is met optimisme en positiviteit. Ga alle uitdagingen aan. Doe je eigen ding. Lekker gek. Wees creatief en laat je inspireren door anderen. Laat de energie stromen in je woning. Voel je altijd opperbest – good vibes alom.