Een optimistische huis stijl creëren

Een optimistische huis stijl creëren

Vrolijk, positief, ongebruikelijk decor staat bij u thuis op de eerste rij. Audacity en een gevoel voor humor worden gebruikt om persoonlijke interieurs te creëren die barsten van de verbeelding! Met deze stijl kunt u uw woning tot een verlengstuk van u maken met een uniek interieur.

Je houdt van kleur te zijn! Het idee is om beweging en energie te creëren, zodat je je huis kunt verlevendigen met een kleurrijke muur of vloer. Een blikje verf kan een kamer beslist veranderen. Je hebt een voorliefde voor origineel meubilair, afgeronde of geometrische lijnen geïnspireerd op de jaren 60 en 70 en bijgewerkt door hedendaagse stukken. Je hebt de ziel van een ontwerper en een kunstenaar en je huis is je speeltuin.

Voeg kleur toe aan uw dagelijks leven

Kies een centraal meubelstuk in een kleur die de kamer een uitbarsting van energie geeft, op een effen vloer met een toon-op-toon patroon. Plaats kleine, ultra-kleurrijke decoratieve voorwerpen rond om een vleugje vreugde en energie toe te voegen aan uw woonkamer. Een verrassende en kleurrijke look met een vitamine-geladen, ontwerp-voorwaartse stijl.

Druk je humeur en persoonlijkheid uit

Houd je aan het decoreren, trouw aan jezelf en ga met de stijl waar je het meest van houdt. Laat je fantasie de vrije loop met een mix van leuke retro-objecten en een mix van stijlen om een knallend, ongebruikelijk decor te creëren. Je keuken ziet eruit als een kunstgalerie dankzij kunstzinnige gerechten en kinderachtige snuisterijen. Een leuke manier om positieve gevoelens in huis te halen!

Durf prints te maken

Verlevendig je huis met ultra-grafische prints! Spelen op een mix & match van verschillende patronen zorgt voor een 100% persoonlijke inrichting. Combineer geometrische patronen op verschillende schalen: maak een overgang van klein naar te groot. Kies voor een monochroom kleurengamma, versterkt door leuke, contrastrijke aanrakingen. Een gelakte kruk met gebogen lijnen wordt een origineel, ontworpen nachtkastje. De jaren '70 -geest op het hoogtepunt van de popstijl krijgt een moderne draai. Je zult blij zijn om wakker te worden in deze kleurrijke slaapkamer!

voorgestelde collecties
Gerelateerd artikel
Vind uw decoratiestijl
Vind uw decoratiestijl

Vindt uw stijl bij deze vier trends in huisdecoratie. Vind inspiratie, tips en ideeën voor interieurontwerp om een interieur te creëren dat past bij uw levensstijl en smaak.