België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u luxe vinyltegels, vinyl op rol, parket, tapijt of gepersonaliseerde vloerkleden kunt kopen?
-
ICONIK 200
Selecteer een kleur
Vinylrollen

ICONIK 200

De ICONIK 200 vinylcollectie is verkrijgbaar in een beperkte selectie elegante hout- en steendessins, voor een betaalbare én stijlvolle vloer. De collectie is een budgetvriendelijke keuze voor slaapkamers: de dikte van 2,0 mm zorgt voor een geluidsreductie van 17 dB, wat het thuis nog gezelliger maakt. Dankzij onze Extreme Protection oppervlaktebehandeling houdt u uw vloer gemakkelijk schoon en mooi.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Geëxpandeerde (gedempte) poly(vinylchloride) vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 21 Gemiddeld/Licht
Inhoud bindmiddel: Type I
Totale dikte: 2 mm
Dikte van de slijtlaag: 0,15 mm

CO2-voetafdruk (cradle to gate)

 5.01 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Vind de ICONIK 200 die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren

Ontdek het volledige assortiment ICONIK vinylrollen

De ICONIK vinylvloeren zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan dessins en passen in elke kamer van uw woning. Met hun specifieke eigenschappen spelen deze vloeren in op al uw behoeften en wordt de make-over van uw woning gegarandeerd een succes. 

Tarkett ICONIK Vinylrollen – Uw thuis, uw stijl
Tarkett ICONIK Vinyl Rolls – Uw thuis, uw stijl
Door de juiste vloer te kiezen voor uw nieuwe woning of voor de renovatie van uw badkamer, keuken of slaapkamer, kunt u zonder moeite uw levensstijl en smaak in uw interieur verwerken. De ICONIK vinylrollen zijn verkrijgbaar in vijftien verschillende collecties en passen bij ieders stijl voor een fractie van de prijs. Ze bestaan in een ruime keuze aan dessins, van uiterst realistische houtpatronen tot keramische en stenen vloeren. Alle producten zijn 100 % ftalaatvrij en hebben een lage VOS-emissie. Dit verbetert de luchtkwaliteit binnen gevoelig, want er komen veel minder stoffen vrij die astma of allergieën in de hand werken.
Technische en milieu specificaties
Begrijp de ICONIK 200