België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u luxe vinyltegels, vinyl op rol, parket, tapijt of gepersonaliseerde vloerkleden kunt kopen?
-
English Oak GREY BEIGE
Luxe vinyltegels

iD Click Ultimate 55-70 - English Oak GREY BEIGE

iD Click Ultimate tilt harde vloeren naar een ongezien niveau. Combineer de look, feel en sterkte van hout en steen voortaan met alle voordelen van luxevinyltegels. Omdat iD Click Ultimate eenvoudig te plaatsen is op zo goed als alle oppervlakken, zelfs op keramische tegels, voldoet u in een mum van tijd aan de vereisten van uw klanten en projecten.

Onze innovatieve Rigid Composite Core+ (RCC+) technologie verheft SPC-vloeren naar een nieuw niveau. Deze geavanceerde technologie biedt een superieure duurzaamheid en stabiliteit via een productieproces met co-extrusie. De constructie van drie lagen en de zorgvuldig ontwikkelde formule staan garant voor een uitzonderlijke weerstand tegen schokken en zware lasten, wat de vormvastheid ten goede komt. Ons GenClick® bevestigingssysteem doet een beroep op deze technologie voor iD Click Ultimate tegels. Daardoor zijn de tegels uitermate geschikt voor elke omgeving, zelfs voor badkamers. Om te voldoen aan de vele uitdagingen in drukke ruimtes, is de TEKTANIUM™ PU-coating van Tarkett zeer onderhoudsvriendelijk. De coating zorgt ook voor een ongeëvenaarde bescherming van de mooie ultramatte afwerking. Bovendien beperkt de akoestische Soundblock onderlaag harde contactgeluiden tot een minimum.

Voor deze nieuwe standaard in harde vloeren maakt onze nieuwe Digital Printing Technology dessins mogelijk die recht uit de natuur lijken te komen. Daarvoor laten we ons inspireren door patronen van natuurlijk hout en steen, die we in hoge definitie reproduceren met slechts minimale herhalingen.

Vijf formaten, 43 dessins én tal van personaliseringsopties: iD Click Ultimate heeft werkelijk alle troeven in huis.

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Heterogene (poly vinyl chloride) vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Totale dikte: 6,50 mm
Residentiële garantie (in jaren): 20 jaar
Professionele garantie (in jaren): 10 jaar
Plank (2 ref.)

Totale CO2-voetafdruk (end-of-life recycling)

 6.41 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Vind de iD Click Ultimate 55-70 die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren
Technische en milieu specificaties
Begrijp de iD Click Ultimate 55-70