België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
-
Delicate Oak BROWN
Luxe vinyltegels

Starfloor Click Ultimate 55 - Delicate Oak BROWN

Op zoek naar de beste resultaten in de kortst mogelijke tijd voor een renovatie van uw woning? Starfloor Click Ultimate 55, onze nieuwe stijve composiet vinyltegel, biedt een innovatieve alles-in-één oplossing aangepast aan elke omgeving. De 21 elegante en realistische hout- en steenontwerpen zijn zorgvuldig geselecteerd om onmiddellijk warmte en stijl toe te voegen aan elke kamer in huis. De nieuwe kleuren en dessins zijn ontleend aan echt parket en minerale vloeren, en ze leggen de texturen vast van de materialen die hen hebben geïnspireerd. Breng een beetje rust en stilte in huis met de akoestische achtergrond. Gecombineerd met alle voordelen van luxe vinyltegels en een langdurig onberispelijk uiterlijk, beantwoordt Starfloor Click Ultimate 55 aan alle behoeften in één onmiddellijke, robuuste en duurzame oplossing. De ideale vloeroplossing voor een intens gezinsleven!

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Heterogene (poly vinyl chloride) vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Commerciële gebruiksklasse: 33 Zwaar
Totale dikte: 6,50 mm
Dikte van de slijtlaag: 0,55 mm
Plank (1 ref.)
Vind de Starfloor Click Ultimate 55 die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Interieurtips voor kinderkamers

Ontdek de interieurdecoratietips van Maria na het installeren van Starfloor Click Ultimate 30 luxe vinyltegels in de slaapkamer van haar kinderen

IN_LVT_SFCU30_influencer_installation_06.jpg
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Starfloor Click Ultimate 55