België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
-
Scandinavian Oak DARK_GREY
Luxe vinyltegels

Starfloor Click Solid 55 & 55 PLUS - Scandinavian Oak DARK_GREY

Geef je huis een nieuw verfrissend interieurdesign dankzij de Starfloor Click Solid 55 & 55 PLUS collectie en doe het zelfs zelf dankzij ons professionele push-down kliksysteem dat de installatie zoveel gemakkelijker maakt. Deze serie is nu rigider, geeft extra stabiliteit en heeft een betere maatvastheid.

Onze luxe vinyltegel Starfloor Click Solid 55 & 55 PLUS-collectie is resistent, modern en toont stijlvolle nieuwe ontwerpen. 3 van de nieuwe ontwerpen zijn gemaakt met behulp van digitale printtechnologie die ruwe materialen nabootst en een extreem authentieke look en feel creëert.Starfloor Click Solid 55 & 55 PLUS met Extra Matt-effect combineert prachtige, natuurlijk ogende dessins met vloertegels met steen-, hout- en betoneffect, een elegante matte afwerking en verhoogde duurzaamheid voor de rommelige momenten van het leven, vooral in ruimtes zoals entrees, keukens, gangen of kinderkamers .

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Heterogene (poly vinyl chloride) vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Commerciële gebruiksklasse: 33 Zwaar
Totale dikte: 5 mm
Dikte van de slijtlaag: 0,55 mm
Plank (1 ref.)

Totale CO2-voetafdruk (end-of-life recycling)

 6.79 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Vind de Starfloor Click Solid 55 & 55 PLUS die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Starfloor Click Solid 55 & 55 PLUS