Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
-
Modern Oak WHITE
Luxe vinyltegels

Starfloor Click 55 & 55 Plus - Modern Oak WHITE

Geef je huis een nieuw, verfrissend interieurontwerp dankzij de Starfloor Click 55-collectie en doe het zelfs zelf dankzij ons eenvoudige kliksysteem dat de installatie zo veel eenvoudiger maakt. Onze luxe vinyltegels van Starfloor Click zijn ook extreem duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zodat u nog langer kunt genieten van de nieuwe stijl van uw huis.

Starfloor Click 55 & 55PLUS met extra Matt-effect combineert prachtige natuurlijk ogende ontwerpen met stenen, houten en betonnen effect vloertegels, een elegante matte afwerking en een verhoogde duurzaamheid voor de rommelige momenten in het leven, vooral in ruimtes zoals ingangen, keukens, gangen of kinderkamers .

Voeg met de Starfloor Click 55 PLUS-collectie een nieuwe dimensie toe aan uw decoratie dankzij de 'reliëf-in-register'-techniek die de textuur van de vloer versterkt en echte natuurlijke materialen nabootst door de natuurlijke eigenschappen van hout of steen te reproduceren.

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Heterogeen poly(vinyl chloride) vloerbedekking op schuim (ISO 10582)
Binnenlandse classificatie: 23 Zwaar
Commerciële classificatie: 33 Zwaar
Industriele classificatie: 42 Algemeen
Totale dikte: 4,50 mm
Plank (1 ref.)
Vind de Starfloor Click 55 & 55 Plus die aan uw noden voldoet
0 formaat
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Starfloor Click 55 & 55 Plus