Starfloor Click 55 & 55 Plus

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN
  • Professioneel klap- en kliksysteem
  • Beperkte voorbereiding van de ondervloer en geen schade aan de bestaande vloer
  • Slijtlaag van professionele kwaliteit en duurzame constructie
  • Opbouw met twee glasvezelproducten voor een heel hoge vormvastheid
  • 20 jaar garantie voor gebruik in woningen

Geef je huis een nieuw, verfrissend interieurontwerp dankzij de Starfloor Click 55-collectie en doe het zelfs zelf dankzij ons eenvoudige kliksysteem dat de installatie zo veel eenvoudiger maakt. Onze luxe vinyltegels van Starfloor Click zijn ook extreem duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zodat u nog langer kunt genieten van de nieuwe stijl van uw huis.

Starfloor Click 55 & 55PLUS met extra Matt-effect combineert prachtige natuurlijk ogende ontwerpen met stenen, houten en betonnen effect vloertegels, een elegante matte afwerking en een verhoogde duurzaamheid voor de rommelige momenten in het leven, vooral in ruimtes zoals ingangen, keukens, gangen of kinderkamers .

Voeg met de Starfloor Click 55 PLUS-collectie een nieuwe dimensie toe aan uw decoratie dankzij de 'reliëf-in-register'-techniek die de textuur van de vloer versterkt en echte natuurlijke materialen nabootst door de natuurlijke eigenschappen van hout of steen te reproduceren.

TECHNISCHE- EN MILEUSPECIFICATIES

CASE STUDIES MET STARFLOOR CLICK 55 & 55 PLUS

Martin's Chateau du Lac

MARTIN'S CHATEAU DU LAC

In 2018 werd het Chateau du Lac hotel van Martin’s Hotels vernieuwd. Ze kozen onder andere voor vloerbekleding van Tarkett in de lobby, bar en kamers.