Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Lees meer
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
Vindt uw verdeler hier
-

  Voeg toe aan vergelijker

  Verkooppunten

  Floor calculator

  Startpagina Luxe vinyltegels Starfloor Click 30 & 30 PLUS
  Selecteer een kleur
  Luxe vinyltegels

  Starfloor Click 30 & 30 PLUS

  De Starfloor Click 30 & 30 Plus biedt keuze, elegantie en eenvoud bij uw renovatie. Een breed scala aan patronen en kleuren voor elke smaak. Eenvoudig installatiesysteem in één klik. Garantie 15 jaar. Klassiek, eigentijds of trendy, in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamers, Tarkett Starfloor Click 30 & 30 Plus verfrist uw interieur in een handomdraai. Combineer hout, metaal, keramiek en steenpatronen om uw interieur te personaliseren en geniet van echt comfort onder uw voeten. De installatie van vinyltegels en -planken gaat snel en eenvoudig dankzij een eenvoudig kliksysteem dat geen gereedschap vereist. De natuurlijke akoestische kwaliteiten van de tegels en planken verminderen het geluid tot het maximum.

  Belangrijkste eigenschappen
  Technische- en mileuspecificaties
  Binnenlandse classificatie: 23 Zwaar
  Commerciële classificatie: 31 Gemiddeld
  Inhoud bindmiddel: Type I
  Velling randen/hoeken: 2 vellingkanten
  Formaattype: Tegel, Plank
  Vind de Starfloor Click 30 & 30 PLUS die aan uw noden voldoet
  0 formaat
  Technische en milieu specificaties
  Begrijp de Starfloor Click 30 & 30 PLUS