Vinylrollen

Vinylrollen

De juiste vloer maakt het verschil tussen een huis en een thuis. Blaas uw interieur nieuw leven in met een brede waaier aan supertrendy dessins geïnspireerd op de natuur en op schitterende kasteelvloeren.


Vinyl is duurzaam, waterdicht en makkelijk schoon te maken. Een betaalbare, eigentijdse oplossing voor een nieuwe vloer in uw woning. Zo creëert u met gemak een ruimte waar alle gezinsleden zich helemaal thuis voelen.  De vinylrollen zijn bovendien voor tot wel 27 % gemaakt van gerecycleerd materiaal, en stoten amper vluchtige organische stoffen en formaldehyde uit – voor gezondere, betere binnenlucht.

Vinylrollen zijn de beste keuze voor een snel renovatieproject voor je klanten met een duurzame vloeroplossing.

ICONIK vinylrollen bieden het antwoord dat past bij hun behoeften ip het vlak van dikte, slijtlaag, akoestiek en gebruiksklasse. De gloednieuwe ICONIK, het nieuwste op het gebied van duurzame eigenschappen, productie en materiaaltechnologie, is ontworpen om komaf te maken met alle vooroordelen over vinylvloeren en biedt een duurzame optie voor wie een stijlvol en gezellig huis wil creëren en tegelijkertijd bewuste aankoopbeslissingen neemt.

Laat je klanten verleiden door het ruime assortiment aan ontwerpen die passen bij hun interieurdecoratie, en maak tegelijkertijd een goede keuze voor mens en planeet.

Cutting Service banner

Waarom is vinylrol de juiste keuze voor het renoveren van de vloer van je klanten?

Vinylrollen passen bij elk renovatieproject.

Bied je klanten een snelle make-over van hun huis met de ICONIK-collectie. Met het oog op een egale, schone en vlakke ondervloer zijn al onze ICONIK-vinylrollen geschikt voor losleggen tot 50 m2. Kan op bestaande vloeren worden gelegd, met uitzondering van schuimvloeren of tapijten. ICONIK-vloeren zijn de ideale oplossing om tijd te winnen op te renoveren locaties.

Bied je klanten de ideale designvloeren voor het juiste gebruik, voor alle verkeersbehoeften tot en met industrieel verkeer. De 14-constructie collectie omvat vloeren voor alle soorten ruimtes, van licht verkeer tot middelmatig (slaapkamer, thuiskantoor) en druk verkeer (woonkamer en inkomhal), inclusief vochtige ruimtes zoals keuken en badkamer, dankzij 3 rugafwerkingen die verschillende prestatiestandaarden bieden en passen bij de gekozen plaatsingswijze.

De textiel-, schuim- en gekalanderde rugopties zijn compatibel met vloerverwarming en -koelsystemen en zorgen voor de beste resultaten op gebied van isolatie en akoestiek. De ICONIK-collectie biedt geweldige akoestische prestaties tot ΔLw 21 dB.

Onze designers laten zich inspireren door de 'biophilia' woontrend door de natuur in onze decors te integreren. De grote verscheidenheid aan realistische en authentieke Designs, van hout tot steen en geometrische patronen, biedt je klanten oneindige mogelijkheden om hun interieur te renoveren met een nieuwe natuurlijke look & feel.

Textielrug

Kies de textielrug voor renovatie met een onregelmatige vloerbedekking en breng loopcomfort in hun huis.

Schuimrug

Voor een ruimte van ≤ 50 m2 kiest u de schuimrug als duurzame optie. Als de vloer los wordt gelegd, is hij klaar voor recyclage aan het einde van zijn levensduur¹.

Gekalanderde rug

Kies een gekalanderde rug voor semi-commercieel gebruik.

(1)Met het oog op een egale, schone en vlakke ondervloer zijn al onze ICONIK-vinylrollen geschikt voor losleggen tot 50 m2. Kan op bestaande vloeren worden gelegd, met uitzondering van schuimvloeren of tapijten. ICONIK-flooring is de ideale oplossing voor een snelle renovatie.

De oplossing voor een gezonder binnenklimaat en een betere impact

De ICONIK-vinylrolcollectie bestaat uit tot 27% gerecycleerd materiaal, waardoor het goed is voor de planeet.

ICONIK is ftalaatvrij, heeft een lage formaldehyde-uitstoot en een lage uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS), wat samen zorgt voor een betere binnenluchtkwaliteit en een beter binnenklimaat.

Doordat er geen naden zijn om de ophoping van vuil tegen te gaan en er alleen een vochtige dweil met warm water nodig is, is dit de ideale onderhoudsarme en gemakkelijk te reinigen vloeroplossing. Laat je klant kiezen voor een gezondere keuze die goed is voor mens en milieu.

Draag bij aan het verminderen van de totale CO2-voetafdruk van je klanten door te kiezen voor een rug van ICONIK-schuim. Er is geen lijm nodig op oppervlakken van 50 m2 of minder. Daarom kan het door installateurs worden ingezameld en gerecycleerd via ons ReStart® Ready programma*.
**Gebruiksvoorwaarden kunnen van land tot land verschillen. Neem contact op met je lokale Tarkett-verkoopkantoren om te weten te komen hoe je je kunt aanmelden voor ReStart® in je land.

Al met al is ICONIK een gezondere, duurzame en probleemloze vloerkeuze om van hun interieur een moderne, veelzijdige en gezellige thuis te maken.

Bekijk de Iconik-collecties