Het eclectische huis, een levensgroot reisboek

Het eclectische huis, een levensgroot reisboek

De eclectische stijl is een levendig eerbetoon aan verre landen en wereldburgers. Geïnspireerd door reizen, nomadisme en nieuwe ontmoetingen neemt dit boheemse interieur ons mee op reis door het hele huis. Deze interieurdecoratie is een geïnspireerde ode aan de voorvaderlijke vaardigheden en de culturen van de wereld! En als het gaat om decoratie, viert deze trend vooral nieuwsgierigheid en inventiviteit. Kies voor zorgvuldig geconstrueerde enscenering om een perfecte omgeving te creëren: ruwe, natuurlijke muren, vloeren met patronen en handgemaakte voorwerpen die uit verre reizen zijn meegebracht, voegen charme, karakter en een ziel toe aan je huis. Geweven manden zijn een must: verzamel als een slimme opslageenheid of een nieuwe planter een collectie en verspreid ze over het hele huis. Dit is een stijl die zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt, die je vergezelt tijdens je reizen en waar je hart je ook naartoe leidt!

Een geïnspireerde mix & match

Kleed je huis aan met etnisch textiel en een mix van patronen en culturen, opgewarmd door een vleugje van kleuren met veel pigment om een uitnodigend, heel persoonlijk ensemble te creëren. Het resultaat is een natuurlijke atmosfeer gevuld met licht.

Je beheerst elegant de kunst van mixen en matchen om een bohemiensfeer te creëren met een rijke uitstraling. Kies voor comfortabele banken met kussens en zet lage tafels neer om een woonkamer te creëren met een nomadisch gevoel. Elk van de objecten in uw huis is zorgvuldig gekozen, en elke kamer vertelt een verhaal. Zonder de ruimte te overladen, plaats ze hier en daar voor een warme, verfijnde ambiance.

Een verlangen naar elders

Tussen traditie en moderniteit: de 'tadelakt'-stijl (waterbestendige kalkpleister) roept de Oriënt op. Een handgemaakt vloerkleed en donker hout verwarmen dit materiaal heerlijk. Bewijs uw bevindingen, natuurlijke sponsen, ambachtelijke zeep, inlegwerkdoos, fouta ... als decoratie. Deze rustgevende badkamer met zijn verre en exotische esthetiek is een echte uitnodiging om te reizen.

Kostbare aanrakingen

Voeg verfijning toe aan natuurlijke materialen zoals linnen, raffia en hout met elegante gouden patina-details. Dit kostbare gevoel bevindt zich ook in de unieke geest van 's werelds kunsten en ambachten. Gebeeldhouwd exotisch hout geeft meubels een authentieke etnische toets. Voor je bloemsamenstellingen componeer je boeketten gedroogde bloemen en grassen met een wild-bohemien tintje. Je neemt rituelen uit andere culturen over om je dagelijkse leven te verrijken. Exotische smaken en geuren brengen mooie herinneringen terug en bieden een welkome afwisseling van omgeving.

Afbeeldingengalerij

voorgestelde collecties