België
NL | FR
Woonruimtes

Ontdek de leefruimte Ingang en hal

Een mooie vloer in de inkomhal kan een geweldige en stijlvolle eerste indruk geven. Kies uit verschillende vloerbekledingen, waaronder vinyl, hout, laminaat en tapijt.

Ontdek de leefruimte Slaapkamer

Door de juiste vloer en kleuren te kiezen, kunt u een ontspannen sfeer creëren dankzij geluiddempende vloermaterialen, ontspannende kleuren of ontwerpen.

Ontdek de leefruimte Thuiskantoren

Als u de juiste vloer kiest voor uw thuiskantoor, kunt u een sfeer van rust, concentratie, inspiratie en creativiteit creëren en geluid verminderen. 

Ontdek de leefruimte Kinderslaap- en speelkamer

Het kiezen van de juiste vloer voor kinder slaapkamers en speelkamers betekent kiezen voor slijtvaste en eenvoudig schoon te maken vloeren die zullen helpen een speelse sfeer te creëren.

Ontdek de leefruimte Keuken

Keukens zijn vaak het hart van ons huis waar familie en vrienden elkaar ontmoeten en eten. Kies een vloer die duurzaam is en uw stijl en persoonlijkheid het best weerspiegelt.

Ontdek de leefruimte Woonkamer

Woonkamers zijn ruimtes waar vloeren esthetiek en bruikbaarheid moeten combineren. Kies een vloer die bij je stijl past en maak je huis gezellig.

Ontdek de leefruimte Badkamer

Vloeren in badkamers moeten zowel esthetiek als waterbestendigheid combineren. Ontdek onze selectie waterbestendige vloeren met ontwerpen die passen bij elke stijl.
Producten
Ontdek de Room Visualiser
Met de Room Visualiser ontdekt u hoe uw ruimte er zou uitzien met verschillende vloeren. U kunt ook een HD-afbeelding downloaden of de weergave opsplitsen om meerdere producten te vergelijken in dezelfde omgeving.
Ga aan de slag!
Documentatie
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Ontdek Tarkett
Vind een verkooppunt
Op zoek naar een verdeler waar u parket, laminaat, vinyl op rol, tapijt of luxe vinyl tegels kunt kopen?
-
Lakeside Oak LIGHTWASHED
Luxe vinyltegels

Starfloor Click Ultimate 30 - Lakeside Oak LIGHTWASHED

Ontdek Starfloor Click Ultimate 30, onze nieuwe rigide LVT-vloercollectie. Deze innovatieve, gelaagde vloer heeft een uitzonderlijke stijve kern die structurele stevigheid biedt zoals bij laminaat of hout. Voeg daar de waterdichte afwerking van luxe vinyltegels aan toe en je hebt een uniek duurzaam product. Het is ook eenvoudig te installeren en verbergt de oneffenheden en onvolkomenheden die vaak worden aangetroffen in oudere of beschadigde ondervloeren. Het vereist weinig of geen voorbereiding van de ondervloer en biedt een snelle en eenvoudige route naar stijve, resistente vloeren die water- en vlekvrij zijn. Geïnspireerd door het dagelijkse leven en ontworpen met natuurlijke eenvoud, voldoet deze eenvoudig te gebruiken stijve LVT-collectie aan al uw creatieve ambities. Kies uit de selectie van Starfloor Click Ultimate 30 van 18 frisse, eigentijdse ontwerpen en combinaties om de tijdloze look te creëren die je altijd al wilde hebben. Beschikbaar in tegel- en plankformaat, ideaal voor nieuwe huiseigenaren die een ontwerprijke vloer willen die robuust genoeg is voor het gezinsleven.
Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Heterogene (poly vinyl chloride) vloerbedekking
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Commerciële gebruiksklasse: 31 Gemiddeld
Totale dikte: 5 mm
Dikte van de slijtlaag: 0,30 mm
Plank (1 ref.)
Vind de Starfloor Click Ultimate 30 die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Interieurtips voor kinderkamers

Ontdek de interieurdecoratietips van Maria na het installeren van Starfloor Click Ultimate 30 luxe vinyltegels in de slaapkamer van haar kinderen

IN_LVT_SFCU30_influencer_installation_06.jpg
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Starfloor Click Ultimate 30