Kies uw landKies uw land
Belgie voor Particulieren

Bedrijfsprofiel

"Met meer dan 120 jaar ervaring en aanwezigheid in 100 landen loopt Tarkett wereldwijd voorop in het creëren van vloeroplossingen voor particulieren en bedrijven."

Wereldwijd aan de top

Tarkett is opgericht in 1886 en staat inmiddels wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie. Wij produceren en verkopen vloeren van hout, linoleum, laminaat en vinyl voor gebruik in huis in meer dan 100 landen over de hele wereld, en hebben een breed aanbod aan producten voor professioneel gebruik. Onze geïntegreerde vloeroplossingen maken deel uit van talrijke prestigieuze architectonische projecten.

De ultieme vloerervaring creëren

Onze vloeren leveren een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de levenskwaliteit van iedereen die woont, werkt of zich ontspant op plaatsen waar deze vloeren zijn gelegd.

Ze inspireren, motiveren en bieden comfort, welbehagen, geborgenheid en vertrouwen, en weten dit te combineren met praktische, zintuiglijke en ecologische voordelen – van leggemak en slijtvaste oppervlaktes, via een breed scala aan kleuren en dessins, tot aan veiligheid en duurzaamheid.

Praktisch

Al onze vloeren zijn gemakkelijk te leggen en hebben een unieke oppervlaktebehandeling ondergaan, waardoor ze eenvoudig te reinigen en onderhouden zijn en langer in goede staat blijven.

Zintuiglijk

Onze vloeren verhogen de levenskwaliteit, dankzij het brede scala aan kleuren en dessins, de uitstekende akoestische eigenschappen en het comfort voor de voeten. Ze zijn zeer geschikt om uw interieur een persoonlijk tintje te geven.

Ecologisch

We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze ecologische prestaties. We recyclen en hergebruiken zo veel mogelijk materiaal en ontwerpen vloeren die veilig zijn en een bijdrage aan een betere binnenluchtkwaliteit leveren.

En dankzij onze unieke oppervlaktebehandelingen hoeft er bij de reiniging en het onderhoud van onze vloeren minder water en schoonmaakmiddel te worden gebruikt, waardoor we helpen natuurlijke bronnen te sparen.

Belangrijke wereldwijde cijfers

  • circa 8600 medewerkers
  • 28 productielocaties
  • 50 verkoop- en marketingkantoren
  • verkoop in meer dan 100 landen
  • dagelijkse verkoop van meer dan 1 miljoen m2 vloer
     

Lees verder op Tarketts bedrijfswebsite